Ambassadeur

Fuga Moments is steeds op zoek naar zelfstandige vertegenwoordigers die de fuga filosofie respecteren, behartigen en uitdragen. Zo zorgvuldig als onze producten worden ook onze ambassadeurs geselecteerd. Buiten de toereikende duiding aangaande onze filosofie en bijhorend imago, herken je fuga ambassadeurs aan hun positivisme, enthousiasme en passie voor het genieten van het leven, van gastronomie en in het bijzonder van (mousserende) wijnen, cava en speciaalbieren. 

Word vandaag nog fuga ambassadeur.

Als een zelfstandig gemachtigde om de fuga prodcut portfolio te verdelen, ben je verantwoordelijk voor de receptie, opslag en distributie van de goederen in jouw eigen toegewezen regio. De goederen worden door een erkende transporteur tot bij een toegankelijke opslagplaats op het gelijkvloers van jouw keuze gebracht. Een typische (transit) voorraad kan je reeds kwijt op 2 europalleten. Het levertijdstip wordt steeds op een werkdag tijdens de kantooruren gepland in overleg met de ambassadeur.

De producten kunnen verhandeld worden aan lokale verdelers, HoReCa (B2B) of rechtstreeks aan particuliere klanten (B2C). De verkoopregio word in samenspraak met Fuga Moments vastgelegd.

Door de rechtstreekse aankoop via de invoerder aan importtarrief kunnen fuga ambassadeurs attractieve marges genereren zonder de veroorloofbaarheid voor de uiteindelijke consument in het gedrang te brengen of de producten nu aan regionale verdelers, HoReCa dan wel op publieke evenementen worden verkocht. 

Een ambassadeur vertegenwoordigt Fuga Moments op locale beurzen of markten, degustatiea aan huis, proeverijen, opendeurdagen of andere evenementen. Voor deelname aan grotere evenementen zoals festivals, shows, concerten en grote sport of spel manifestaties of andere wedstrijden kan je altijd rekenen op ondersteuning en professionele hulp van Fuga Moments. Voor deze doeleinden wordt er meestal onderling een specifieke aparte overeenkomst getroffen.

Hoewel je ten allen tijde vrij blijft in je eigen aanpak om klanten te winnen in je eigen omgeving, voorziet Fuga Moments je in een hele boel suggesties voor initiatieven en benaderingen, merketing hulpmiddelen zoals glazen, ijsemmers, stoppen, vlaggen en barren om je potentieel verder uit te bouwen en op deze manier bij te dragen aan de visibiliteit van onze merken en de fuga gewaarwording te verspreiden en versterken. 

Vul het contactformulier in om met ons in contact te komen en holpelijk word je snel lid van onze club van fuga ambassadeurs.

Getuigenissen van fuga ambassadeurs:

  • Ik had reeds een groot netwerk door mijn engagementen in de lokale politiek en HoReCa. Het contact met vele nieuwe mensen met gemeenschappelijke interesses is echt inspirerend. D.S.
  • Ik werk bij een catering bedrijf/traiteur en in mijn vrije tijd organiseer ik proeverijen en degustaties voor mensen uit de buurt. Vanaf ik met het fuga gamma ben beginnen werken, is de boodschap veel duidelijker en breng ik een consistent verhaal. Mensen vinden altijd wel iets in hun smaak en nemen altijd wel enkele flessen mee om thuis verder te genieten of om te delen met familie, vrienden of collega's. R.F.
  • Dit is veruit de leukste manier om nog ies extra bij te verdienen. Na mijn shift, presenteer ik graag een goed glas wijn en ik vind het aangenaam om mensen te horen zeggen dat het echt lekker is. Nadien geniet ik nogmaals door de extra verdiensten te kunnen uitgeven. Twee keer genot!! J.D.
  • Als lid van de raad van bestuur van onze wijn club organiseren we graag verschillende thema-avonden met gelijkgestemde wijnliefhebbers. Na enkele jaren kennen we fuga toch echt als één van de beste huiswijnen. H.J.
  • Ik tap graag op festivals of grote evenementen. Met de steun van Fuga Moments, moet ik niet meer inzitten met een hoop praktische zaken want ik wet dat ik kan rekenen op Fuga Moments. Die service op zich vind ik van onschatbare waarde. M.V.
  • Fuga Moments vertelt een uniek verhaal dat actueler is dan ooit. Tuurlijk kan je andere cava's en wijnen vinden met een goede balans tussen prijs en kwaliteit in onze supermarkten. De vraag is enkel waar. Het aanbod is dermate groot dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Er is zoveel en het is echt moeilijk om die producten te herkennen die de moeite waard zijn. Als je zelf eerst een marktonderzoek moet gaan uitvoeren en zeg 200 wijnen naar huis moet nemen om dan de beste keuze te identificeren, dan heb je al serieus wat rommel moeten weggieten, bovendien gaat het soms dan nog over tijdelijk aanbiedingen. Naast het verloren geld spreek ik dan nig niet over hoeveel tijd er verloren is gegaan. Met fuga weet je dat dit voor jou gebeurt, dat er zorgvuldig gewaakt wordt over de kwaliteit, prijs en beschikbaarheid van de producten. G.W.