Nos Forces

Wij zoeken de best mogelijke producten aan een realistische, accepteerbare en markt-conforme prijs. Toch is de hoge kwaliteit van de producten niet ons enige criterium. Wij streven naar identiteit en herkenning. Om ons te onderschieden hanteren we bepaalde principes en karakteristieken welke je zal terug vinden in al onze concepten namelijk stijlvol, hedendaags, modern maar zeker ook vreugdevol en vrolijk, voor blije, gelukkige mensen die van het leven met volle teugen genieten. Elk merk vertelt zijn eigen verhaal met als rode draad de fuga filsofie en is steeds gerelateerd aan het beleven van uniek momenten.
Om dit gemeenschappelijk idee te onderstrepen, bouwen we onze merken rond meer dan enkel het lekkere product uit tot ware concepten die de consumenten in staat stelt om hun speciale momenten tot het uiterste te beleven. Wat de producten en de communicatie betreft streven we naam minimalisme zonder afbreuk te doen aan volledigheid, eenvoudig maar compleet. De verschillende smaken worden gethematiseerd aangeboden zodat mensen snel en eenvoudig de smaak herkennen welke hun voorkeur geniet. 

We onderschieden onszelf door uitmuntende producten aan te bieden die zeer herkenbaar zijn in kwaliteit, voorkomen, smaak of prijs maar ook door onze geleverde service. Het persoonlijke aspect van deze handel valt niet te onderschatten en is eigen aan het samenhangen van en identificeren met onze producten, onze filosofie en het beleven van het moment waar onze producten of diensten worden ervaren. Het is juist daarom dat we er voor kiezen om fuga products exclusief te verdelen via ambassadeurs. Mensen die buiten het product of dienst die wordt aangboden ook ons verhaal kunnen verspreiden. Deze vorm van netwerk marketing geniet onze voorkeur boven traditionele groothandel of via supermarkten. Afgezien van het persoonlijke karakter zijn er ook andere voordelen aan deze manier van werken waar onder meer het aanbieden van goederen aan scherpe prijzen omwille van het uitsluiten van extra heffingen van grote verdelers en het reguleren via regionale exclusiviteit. Omwille van deze onafhankelijkheid, kunnen we diensten aanbieden die niet geleverd noch verwacht kunnen worden van supermarkten. Voorbeelden van deez uitzonderlijke diensten zijn onder meer ondersteuning op opendeurdagen met onze eigen fuga-bar en toebehoren en het op maat labelen van onze producten voor jubileum-vieringen, verjaardagen of andere gelegenheden. Referenties hiervan zijn onder meer Luminus, Euphony en Würth.

Fuga staat garant voor exceptionele kwaliteit aan competitieve prijzen om geapreciëerd en geliefd te worden door een zo breed mogelijk publiek.