Nos Marques

Het woord fuga komt van het Latijnse werkwoord fugere en betekent vluchten, weglopen en ontsnappen. Het vat onze filosofie samen aangaande het creëeren van momenten om onze levenskwaliteit te verhogen en te vrijwaren in ons meestal drukke en stressvolle bestaan. 

Ons bedrijfslogo beeldt een opstijgende vogel af die zijn eigen weg nastreeft en symboliseert duidelijk de vlucht van onze dagdagelijkse stress. Het gestyleerde silhouette van de vogel samen met zijn reflectie in het water vormen tesamen een gekantelde zandloper die het stilstaan van de tijd moet symboliseren wanneer we intense momenten beleven met familie, vrienden of andere geliefden waarvan we wensten dat deze nooit zouden eindigen. De oranje kleur illustreert het speelse en jonge karakter van ons bedrijf. Tevens stimuleert de oranje kleur de appeteit en roept het gevoelens op als beschikbaarheid, creativiteit, enthousiasme en lol.

De term ontleent zich niet enkel aan onze bedrijfsnaam maar ook aan ons superieur productgamma: cava fuga en vino fuga. De levendige bubbels in een vers uitgeschonken glas cava zijn gesymboliseerd in het cava fuga logo terwijl de reflectie van het maanlicht op een tros druiven wordt voorgesteld op het vino fuga etiket.

Fuga producten stellen je in staat om deze fijne, ontspannende momenten ultiem te creëren en te ervaren. Onze producten resulteren uit generaties van toewijding en traditioneel vakmanschap. Ze worden met de grootste zorg geproefd, aangepast en geselecteerd door en voor Fuga Moments.

Het Dream Line logo vervat een vlam welke refereert naar het intrigerende, levendige magische effecr van de mousserende wijn. De rode kleur gebruikt voor het logo van de schuimwijn met de unieke uitstraling roept gevoelens van avontuur, feest, energie, opwinding leifde en passie op. De drank is inderdaad populairder om gedronken te worden op opzwepende feesten in clubs of discotheken eerder dan thuis in de huiskamer.

Wanneer je de naam Trifolium Tripel leest, verwacht je een drieblad klavertje of een shamrock op het etiket. De klaver refereert naar de plaats waar het bier zijn oorsprong kent: Restaurant De Klaverhoeve. Het recept werd hier conceptueel gecreëerd en geperfectioneerd op een 20L-schaal. Klavertjes hebben occasioneel vier blaadjes in plaats van de gangbare drie. Deze unieke, zeldzame klavertjes worden dikwijls als gelukbrenger beschouwd. De slagzin "Fortune favours the Brave!" wordt gebruikt om het sterke karakter en het hoge alcoholgehalte te duiden.